Sommaren börjar komma till sitt slut.

Nu börjar hösten närma sig och det innebär att skolan kommer igång. Med skolan kommer nya kläder, nytt matreal och plugg i stora mängder. Jag ser verkligen inte framemot skolan utan ser mer framemot de nya sakerna, haha.
Usch får se hur det går håller i alla fall på och kikar runt efter snygga plagg, kom gärna med lite tips! :)


Torsdag

Hej! Igår var vi som sagt ute på restuarang med Amandas familj och det var otroligt mysigt! Helt klart den bästa restuarangen jag varit på. Jag käkade musslor till förrätt sedan kalventrecôte till huvudrätt och sedan mjölkchockladkräm med halongelé som granering och på det var det sockerrostade hasselnötter till efterrätt  :) Aaaasgott.

När vi kom tillbaka hem till mig fick jag och Amanda tokryck och bestämde oss för att ta en tripp förbi pridepark. Där mötte vi Min kära syster, hennes flickvän och sedan två av deras vänner. Det var rätt kul men blrv roligare när vi tagit oss till Club k och fått i oss lite drinkar. Kom hem vid tre eller något  men hade riktigt kul!

Idag är planen att jag och (som alltid) Amanda ska kolla på en film och äta räkor med rostat bröd och aioli till det :) en perfekt "efterrätt" till oss skaldjurälskare!

Puss och kram hörs seanre kanske.

Hola!

Dagen började med att jag och Amanda tog tunnelbanan in till centralen för att äta lunch på Amandas favorit ställe. Efter det gick vi runt och kollade i affärer sen åkte vi hem för att städa för Amandas pappa och syster skulle komma förbi. Sen gjorde vi korvstroganoff som var as gott! Billig men god mat, works everytime :) 
Imorgon ska jag och Amandas familj äta middag ute och det ska bli jättemysigt, ser verkligen fram emot det!
Men nu ska jag skaffa mig lite sömn för imorgon ska jag tvätta, städa och göra mig i ordning inför restaurang besöket, puss!


uppdatering!

Har varit lite lat de senaste veckorna så har inte uppdaterat bloggen någon som ni kanske märkt :) Har varit hemma hos Amandas familj och myst, ätit god mat och haft otroligt trevligt :) Nu är vi tillbaka i lägenheten och kollar på resor till näta sommar. Vill verkligen åka någonstans med min flicka men vi är så dåliga på att planera båda två och att spara pengar så det kommer nog inte att bli av men man får hoppas! Ska försöka hitta något billigt och prisvärt och boka nästa månad. Vill åka någonstans!!

Idag har vi förresten varit i skärholmen och shoppat. Amanda köpte jättefina kläder och till mig köpte hon ett par jeans och smycken samt en förlovningsring :) japp, vi är förlovade! 

Snart börjar beck och det betyder myskväll med chips och läsk och spänning. Älskar beck!

puss och kram ha en trevligt kväll!

Globalisering

Nu måste jag faktiskt få ge mig själv lite beröm. Jag skrev klart ett delmoment på mindren än en timme! Fan vad skönt! nu får vi hoppas på att jag faktiskt får betyg för det också.. hade varit jävlgit jobbigt om jag gjort ett så dåligt jobb att jag får göra om allt, igen!.
Skrev om outsourcing (Globala problem), tror det gick bra, hoppas hoppas!
Men nu ska jag faktiskt sova så jag orkar med morgondagen.
Natti natti.

nu så..

25 dagar kvar till jag ska vara klar med det mesta av min förlängda kurs och jag har bara gjort ett (av 6) delmoment. Snacka om att jag har skjutit upp allt till sista sekunden.. Jag vill ha sommarlov! Vill inte sitta och plugga då..
Men nu ska jag göra det! ska i alla fall försöka bli klar med ett delmoment ikväll :)

Wish me good luck, puss.

!?!?!

Just nu känner jag bara att jag är så jävla trött på allt skitsnack runtomkring en. man bara ger och ger men vad fan får man tillbaka?? vissa har inte ens sagt förlåt när det är DEM som har betett sig som riktiga idioter utan JAG ska ta all stryk från alla bara för att jag vågar stå upp för mig själv. Är så jävla trött på människor att jag faktiskt överväger att flytta till ett kloster, bli nunna och veta vad som väntar mig vareviga dag. Vad har jag gjort mot människor för att förtjäna den här oärligheten? jag har inte gjort ett crap så fan börja respektera mig,

Har en riktig dålig dag idag av massa anledningar. Orkar inte skriva ut det utan får räcka med min få-ut-allt-skrivning.
Hoppas att morgondagen blir mycket bättre.

Det var över en månad sedan du gjorde så mot mig och du har fortfarande inte hört av dig för att säga förlåt. Jag trodde vi var vänner men tydligen inte.

Michael Jackson + tretton

Är så himla dålig på att updatera märker jag. Är fullt upptagen med att snurra runt i lägenheten och stöka till, haha.

Nu ska jag i alla fall kolla på minnestunden för Michael Jackson med (jippi slipper allsång!) Amanda. Det är något som man absolut inte får missa! Man vill ju kunna säga till sina barn om ett par år när de frågar att ja man såg det och det var si och så, haha. Jag tänker för mycket.
Efter det ska vi kolla på The dangerous tour till klockan 21.00 och sedan ska  vi se filmen tretton som visas på tv4 film. Den är så himla hemsk och dem är ju helt sjuka i huvudet. Jag som tyckte jag var galen när jag var 13, det finns tydligen värre. Stackars föräldrar.

På söndag ska jag och Amanda åka till min mormor. Ska bli kul, älskar min mormor. Amanda är nog lite nervös över att träffa henne men det kommer nog släppa på en gång.

Snart kommer Amandas och mina pengar och då ska vi shoppa, festa och ha jävligt kul. Nu sitter man och skrapar ihop de sista kronorna, inte kul.  Ska försöka få ett jobb till hösten. Behöver extra cash.

Nu ska jag kolla på tvn. Puss och kram!

Min coola morfar, haha.       Mormor och jag när vi firade min 18 årsdag.

Heikki                   mormor och moí

5 Månader!!

Har varit en så himla trevligt helg att jag inte har velat sitta vid datorn.
Har som sagt spenderat den hemma hos Amanda med hennes föräldrar och hennes gulliga lillasyster Julia. Vi har ätit god mat, badat, cyklat, pratat och kollat på film. Helgen gick otroligt snabbt!

Idag är det i alla fall min och Amandas 5 månaders dag och vi har varit på bio för att se The proposal. Den var asbra! Amanda satt och skrattade hela filmen, så bra tyckte hon att den var ;) helt klart värd att se.

Nu ska vi bara mysa och kolla på lägenheter. Älskar att göra upp framtidsplaner, även om det kanske inte blir exakt som man tänkt sig. En sak vet jag i alla fall och det är att jag älskar min Amanda Qvarfordt. Det är hon som gör min dag. När jag vaknar upp på morgonen är hon det första jag tänker och den sista jag tänker på innan jag går och lägger mig.  klychigt, men sant.

Här får ni en söt pussbild på mig och Mandis, enjoy everyone!

Amanda!!

Lång dag

Jag hann inte skriva något igår kväll, kom hem jättesent och var helt slut..
Såhär blev dagen i alla fall. Jag och Min syster Linnéa började dagen med att sitta på en brygga vid maren, solade och lyssnade på musik. När vi kände att vi höll på att få solsting så begav vi oss till en krog och drag en öl och Xider på uteserveringen.
Mimose hade ringt Linnéa under dagen om att hon ville gå förbi Carlas (Linnéas flickvän) jobb, så vi väntade på henne där vi satt på uteserveringen.
Ett tag senare kom hon och då begav vi oss till bussen mot Carlas jobb.
 
Jag hatar verkligen att åka buss på sommaren, det var så varmt och luften var jättedåligt. Till slut kom vi i alla fall fram och då var det bara att gå i en kvart till firman.
När vi väl var där kändes det som att vara i himlen, de hade allt! Det var nästan så man blev galen av att vara därinne.
Mimose blev totalt galen och köpte allt hon såg.

Jag hade tänkt ta kort på allt jag köpte men glömde totalt bort det men det blev i alla fall, tre knivar, 4st tallrikar, 4st djupa tallrikar, en fruktskål och en knivslipare, allt från märket sagaform. De gör jättefina saker! Blev fint i min lilla lägenhet :)

Nu ska jag göra mig i ordning för en helg hemma hos Amanda. Vi ska bada (om det inte blir dåligt väder igen), sola och bara ta det lungt med hennes familj. Ska bli mysigt.
Får se om jag skriver något  i helgen (hennes dator är segare än en snigel) annars skriver jag på måndag när jag är hemma igen, puss!

Bilder från gårdagen;
.  Syster Linnéa.  Mimose


Godmorgon!

Självklart skulle jag försova mig. Vaknade en och en halv timme senare en vad som var planen. Dumma Alarm på mobilen.

Snart ska jag börja göra mig i orden för färden till min syster, men först tänkte jag dela med mig av artister som jag älskar.

Slipknot. Nu tänker ni särskert hur jag kan lyssna på dem men jag älskar dem! Har lyssnat på dem sen jag var tolv eller något, minns inte exakt så dehar blivit en del av mig. Deras nya album är helt okej men tycker Slipoknot albumet är mycket bättre måste jag säga.

Michael Jackson, som det känns som jag alltid pratar om. Hans musik är underbar. Alla, alla, alla låtar är bra och man tröttnar aldrig på dem. Han är bäst.

Blue october. Ett ganska känt (i alla fall i USA) band som skriver så himla bra låtar. Sångaren, Justin Furstenfield skriver ala låtar själv och skriver om sitt liv och känslor. Vissa är extremt sorgliga men man berörs av dem i alla fall. Nu längtar jag bara på att de ska komma till Sverige. Kom!

Kent måste ju stå med här. De har jag lyssnart på sedan jag var liten och det är samma här, Världens bästa låtar och man tröttnar aldrig på dem.

Jag lyssnar på så mycket musik så det är omöjligt att skriva upp alla så det får räcka med de allra bästa :)
Jag lyssnar på nästan alla genre. Reggeae, pop, rock, hiphop och rnb, älskar musik!

Nu tänkte jag äta klart min frukost och sedan göra mig i ordning på rekordfart men jag skriver något senare! (:

Puss!


Sista inlägget för dagen.

Jag kollade runt lite på nätet efter en fin klänning och hittade bara den jag nämnde tidigare från Vila. Den är skitsnygg tycker jag :)
Däremot hittade jag ett par underbara skor som skulle passa perfekt på mina fötter, haha. Om jag köper dem kommer alla jag känner bli galna på mig. Jag tror jag äger 30 par skor men jag kan inte få nog av dem! jag Älskar skor och härmed erkänner jag, jag är skomissbrukare. Sorgligt men sant!

Imorgon (eller idag kanske man säger) Ska jag träffa min käraste syster. Planen är att vi ska sätta oss vid maren och dricka och äta jordgubbar! I alla fall min plan, haha.
Jag ska möta henne klockan 11.40 så det kanske vore bra om jag gick och lade mig. 

Hörs när jag vaknar, kram!


Bilderna på klänningen och Skorna, tagna från Nelly.com
De är så söta!  Klänningen från Vila, sommarsöt. 

Vila i frid Michael Jackson!

Har nu kollat på dokumentären om Michaels liv. När de spelade upp några av de låtarna han har gjort så märkte man att man verkligen gillar alla, alla! Han har varit en förebild för så många och lika många har trackat ner på honom under flera år.
Han är verkligen (som Amanda säger) ett geni, ingen kommer någonsin beröra så många människor igen som Michael har gjort. Så himla tragiskt att han dog. 

Ser i alla fall fram emot låtarna de ska släppa nu som har spelat in. 200 låtar till av Michaels älskade musik.

R.I.P Michael jackson!

Bilden är tagen från Google.se

Myskväll!

Mötte Amanda vid 5 tiden så gick vi och handlade. Blev Fläskottletter med färskpotatis, brunsås och avocadosallad. Ganska enkel mat men är så himla gott!

Skulle ju träffa en kompis idag men båda fick förhinder så det blir att kolla på Sugar rush och dokumentären om Michaels liv med Amanda. Skönt.  Måste plugga lite också.  Har fått en förlängdkurs i samhällskunskap över sommaren. Skittråkigt men bättre att göra den under sommaren så slipper jag ha masssa rester när alla andra kurser börjar till hösten.

Imorgon ska jag vara med min syster. Vi ska bada men vet fortfarande inte riktigt vart vi ska vara någonstans. Blir nog att vi åker till malmsjön vid henne eller lånngholmen hos mig. Får se vart det blir.

Jag vill köpa en klänning! Gick igenom min garderob i natt (just det ,rensade den också, haha) och jag kom på att jag har inga vardagsklänningar, bara korta partyklänningar. Måste köpa en när jag får mina pengar, såg jättefina från vila. Nästa inköpet, helt klart!

Jag hoppas att det inte kommer bli dåligt väder i helgen, då förstörs mina planer helt. Jag och Amanda hade tänkt åka hem till henne och bada i hennes pool. Det får inte regna!

Nu ska jag plocka undan middagen, ciao.

Amanda posar på balkongen för kameran.   Hon är så söt. 


Namnförklaring + Mitt första inlägg

Nu har jag startat min alldeles egna blogg och en del kan tycka att jag valt ett väldigt konstigt namn så jag tänkte förklara vad det betyder innan jag börjar skriva. Gamman är ett gammalt ord som helt enkelt betyder glädje. Jag tyckte att det stämmde in då jag har haft ett ganska jobbigt liv och varit depprimerad större delen av mitt liv. Nu består mitt liv för det mesta bara om glädje och nya upplevelser.
Välkommen till min blogg!

Jag vaknade klockan två idag som kan verka lite konstigt när det är så fint väder men jag fick något ryck i natt och städade hela köket och hallen. Kom inte i säng förrän runt tre så det blev att sova under dagen istället.

Jag är så arg just nu på min skola. Det blev något strul med min frånvaro så jag har inte fått mitt studiebidrag för 4 månader. Min mentor sade att han hade skickat ett brev till CSN om att jag skulle få pengar utbetalda för de månaderna mentydligen så har han fortfarande inte gjort det. Det gör mig arg. Jag har en lägenhet så alla pengar jag får in är livsviktiga och nu har 4000 kr som jag verkligen hade behövt gått förlorat. Så den är sommaren kommer bestå utav att tjata på min mentor.

Pratade nyss med mimose, min låtsas mamma som jag faktiskt levt mer med än min riktiga mamma. Hon ringde för att se hur jag mådde och om jag ville komma och äta på hennes jobb. Hon är helt otrolig och jag avgudar henne på ett sätt. Hon är så mån om andra människor och nu är hennes nya projekt skolmaten på dagiset hon jobbar på. Hon har ställt sig frivilligt i köket på dagiset och gör nu mat till alla barnen. Hon har ett hjärta av guld.

Snart kommer min flickvän hit. Hon har jobbat hela dagen och ska komma hem till mig medan jag är ute och är med en kompis. Låter lite konstigt men hon är nog här mer än vad hon är hos sig.
Hon ska underhålla sig med att kolla på Sugar rush och dokumentären om Michael Jacksons liv. Om jag har tur hinner jag se dem också.

Nu tänkte jag faktiskt börja göra mig iordning, får se om jag hinner skriva ett till inlägg ikväll, Ha det bra så länge.
Kram, Bella

Köket efter städningen i natt.   Efter tok-städningen i natt.  Bjuder på en bild på min utsikt från balkongen.


RSS 2.0