13 September 2009

Goddag herrskapet.
Idag är det söndag och det beryder städning. woho.

12 september 2009

Godmorgon allesammans!

Jag längtar så himla mycket tills när jag ska flytta! Allt i lägenheten kommer vara mitt och det bästa av allt, den kommer vara min! AAAAAAH! Jag är så lycklig! Det kommer ju i och för sig ta ett år innan den är min helt men ett år går snabbt plus att jag är världens ängel så den är min :) tre månader kvar!

11 September 2009

Jag har verkligen världens bästa flickvän, lite överbeskyddande kanske men världens bästa! Älskar henne överallt annat! Ville bara berätta det. Puss

Att älta löser inga problem.

Har varit en dag som varit uppochned idag. den började bra, blev dålig under dagens gång, sedan blev den bättre och nu lite sämre. känns som jag är 13 igen.

Jag har kommit på att jag måste köpa en dammsugare, en miro och vattenkokare. Kommer inte ha råd med julklappar. Damn.


10 September 2009

Godmorgon!
Efter dem goda nyheterna igår så är jag på topp idag och ska gå till bussen om 5 minuter, tar tillochmed en tidigare buss! Känner mig så duktig ^^
Nu ska jag ha Psykologi i typ 2½ timme sedan har jag engelska och matte :) slutar 20 i 4 idag också men jag överlver nog. När jag kommer hem så ska jag kolla på ikea igen. Jag är beroende av ikea ^^

Nu måste jag packa klart väskan, puss!

Jag ska flytta!

Jag kommer att flytta i november-december till en annan lägenhet som kommer ligga untaför stan! Ska bli galet skönt.. Känner att jag inte är en storstadsmänniska.. Vill ha lite natur och lugn, haha.
Är så himla glad!! Ikea nästa :D

Vuxenpoäng

Hola igen.
Har precis skrivit en matlista och inköpslista för en hel månad. Jag känner mig gammal men ändå duktig! :)
Nu borde jag ställa mig själv frågan, vad fan gör jag uppe? Jag ska gå upp väldigt tidigt imorgon plus att jag känner på mig att jag kommer få plugga stenhårt imorgon för att ta igen allt jag missat (mått lite dåligt så varit hemma..) men det kommer nog gå bra om jag ligger i lite :)
Jag är trött på Ikea och pengar. Usch. Godnatt.

Bonjour

Detta ska få följa med mig (som alla i bloggvärlden verkar säga) hem nästa månad och när jag har råd med det;

        

Jag älskar ikea!

Fredag!!!!!

Äntligen, äntligen, äntligen! Jag är så jäääkla glad att jag får ta det lungt i två dagar nu, åh jag behöver det verkligen..

Åt precis "lunch" och jag kom på att jag är bäst på att laga mat. Jag gör så himla god mat så det är inte klokt. Älskar min mat ;D

Jag är helt öppe i varv efter att ha kollat på ikeas hemsida två dagar i rad nu att jag inte kan bärga mig till när jag ska köpa allt...

Snart bär vi av till Tumba. ha en trevlig helg allihop!

4 september 2009

Godmorgon!
Igår när jag letade efter möbler och sådant på Ikeas hemsida så hittade jag hur mycket som helst som jag ska åka och köpa! :) ´Nu måste jag bara ligga på pappa så han kan följa med mig. Det är det jobbiga med Ikea, man kan inte komma ur den affärren med bara två saker utan man kommer ut med halva Ikea. :P

Jag hoppas verkligen att jag blir erbjuden en lägenhet snart för jag vill verkligen flytta härifrån nu känner jag.. I can't take this anymore.
Tänk dig att kunna säga när du är 18 år, "det här är min, vara min lägenhet och jag får göra exakt vad jag vill i den". Ingen som komenderar hela tiden och är seg och är jobbig. Usch nej.

inredningsplaner.

ilskan över grannskapet har lagt sig ned och nu blev jag sugen på att planera lägenheten igen! :) jag håller på för fullt att söka efter en ny lägenhet och förhoppningsvis får jag en snart så då måste jag ha alla möbler som behövs i en lägenhet och jag saknar en soffa just nu.
Så det måste jag verkligne köpa känner jag.. Ikea is my bestfriend ♥
nu har jag bestämt mig för att använda mina sista pengarpå möbler. Möbler behöver man alltid och det är något som man kommer ha länge. en bra <investering :)
Puss på er alla!


3 September 2009

Jag hatar tanter som tror att de äger hela hyreshuset för att de råkat pasera 60 sträcket. Såna människor borde man ta och ruska om så de börjar inse vad fan de håller på med. Blir så arg!

Så duktig!

Har pluggat Matte B hela dagen, är så jäääädrans duktig :D gjorde en asgod lasagne också.. Fan vad jag är bra! ;)

2 september 2009

Hej!
Idag är jag hemma från skolan och hade tänkt göra lite nytta av den här tiden. Tänkte gå ut och springa sedan plugga. Men först ska jag och Amanda gå uto hc äta lunch, det har jag lovat henne :)

Ha en bra dag allesammans, Puss!

1 September 2009

Hej!
Idag är det mammas födelsedag. Hon skulle fylla 47 år men tyvärr är hon inte här idag så istället för att ge henne en födelsedagspresent har jag haft ett ljus tänt för henne hela dagen. Älskar dig, grattis!

Skolan har varit bra, lång men helt okej. Kom hem och gick en promenad med Amanda sedan började jag med Maten. Blev asgott! Marinerade kycklingen först så det blev smasken. Pluggade samtidigt som jag lagade maten men måste plugga lite till, matte B är inget att leka med..

Vi hörs imorgon, Puss! ♥

RSS 2.0