17 Juli - 11

På min syster begäran kommer här ett litet inlägg från mig till er.

Det är nu mitten av Juli och jag njuter till fullo av mitt underbara liv. Amanda och jag har nu bestämt att vi ska bli sambos på rikigt och jag kan inte vara lyckligare. Vi ska göra om lägenheten så det passar bådas smak och dessutom göra det till vårt istället för mitt.  Jag vet att, utan att vara vara naiv att vi kommer få ett underbart liv tillsammans. Jag vet med full säkerhet att jag har hittat kvinnan jag vill leva resten av mitt liv med. 

För lite över en månad sedan var jag och min underbara tjej i London tillsammans. det är en resa jag sent kommer att glömma. Vi strosade runt på oxford street och drog på oss den ena shoppingkassen efter den andra och levde livet. Starbucks som alla har prisat så högt var precis lika underbart som alla säger. Det slutade med att vi åt frukost där varje morgon och dog lite när vi lämnade london för Sverige. 

Vi stannade inte så länga i detta drömland av den anledningen att jag skulle ta studenten i samma veva. Min student var precis som jag alltid drömt att den ska vara, helt underbar firad med alla mina älskade nära och kära. Jag gick ut skolan med 7 MVG, 11 VG och 15 G. Jag är jättenöjd och extremt stolt över mig själv. 

Jag har valt att inte plugga vidare till hösten. Jag har alltid gått runt med den tron att jag vet allt jag vill göra och att det är mitt öde att jobba med människor. Efter allt jag varit med om på senare år, mina friska och glada år, har jag kommit underfund med att det inte är något jag vill ägna mitt liv åt. Visst älskar jag fortfarande människor på samma sätt och är mån om allas hälsa. Jag har bara kommit fram till att det finns andra saker i mitt liv som är viktigare och mitt driv vill leda mig på andra äventyr genom livet och pressa mitt psyke på alla tänkbara sätt och bli så bra man bara kan bli. Just nu har jag en känsla i kroppen att jag kan bli exakt vad jag vill. Vill jag bli USAs president så blir jag det. 

Men eftersom jag inte ska plugga vidare i höst så har jag valt att jobba och fortsätta bli bättre och utöka mina förmågor och mitt CV. Just nu jobbar jag som inköpsansvarig på en närbutik i Tumba. Otroligt roligt och spännande jobb. återigen är jag stolt över mig själv. 

Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. bland annat en andra resa till drömlandet i vinter, körkort och nya utmaningar. Men inget jag känner att jag vill sätta ord på. 

Detta var allt från mig.
Adjö

/ Bella  

RSS 2.0