Skomani

Jag vill ha ett par nya skor!! Saknar den perioden när jag kunde köpa tre par skor i månaden. Skor måste nog vara det bästa jag vet.
Jag gillar verkligen den här trenden med lårhöga stövlar men tyvärr ska de vara svindyra och kosta 1400 kr som jag aldrig skulle kunna lägga på skor nu. Typ det jag har att leva på, haha.
Någon som känner sig villig och köpa ett par till mig? Jag lovar att vara snäll :)

Sanna + Charlaine Harris

Lunchen med Sanna var jättemysig och vi pratade på som vanligt :)
Efter vi ätit klart bestämde vi oss för att ta en promenad till Skanstull (vi var i Gamla stan) och gå till en friskisk och svettis anläggning för att få lite mer information om priser och så. Den vägen tar normal högst en halvtimma men då jag och Sanna är typ likdana och älskar att kolla i affärer tog dne vägen snarare 1½-2 timmar, haha.
Jag köpte dessutom den nionde boken av The Sookie Stackhouse novels. Älskar de böckerna! Läser de på engelska och jag tror att om jag skulle läsa de på svenska skulle det förstöra hela allt för det är sättet hon skriver (hon skriver de är förresten en gammal tand, haha) på som gör de så bra! Rekomenderar de verkligen.

Vi har i alla fall bestämmt oss för att börja träna på F&S så i höst kommer vi två befinns oss där 3 dagar i veckan. Fyfan jag kommer vilja dö de första veckorna, haha..
Men jag gick upp galet i vikt efter att jag slutade röka för att jag åt så jävla mycket godis för att minska begäret av nikotin så nu fan ska jag bli av med de extra kilona. Väger just nu 61 Kg. Vill väga 56 Kg så nååågra kilo kvar.



Nionde boken. Rekomenderar!




10 Augusti

Hej!

Idag kom jag upp relativt tidigt, det vill säga halv elva. Det är tidigt för mig, haha. Jag ska nämligen mötta Sanna inne i stan vid ett för att äta lunch och sedan gå och fixa gymkort. kommer vara en rolig och effektiv dag :) ska även se om jag hittar något fint som vill följa med mig hem.

På torsdag fyller min syster år. Hon fyller 22 år. Helt jävla sjukt. Jag minns när hon fyllde 18 år. Då var jag bara 15 år. Herregud vad tiden går fort. 

Nu måste jag dra till bussen.
Puss, puss!


8 Augusti 2010

Hej!

De senaste dagarna har jag vaknat runt halv ett och det har förstört hela min dag. Det är det som är det jobbiga med sommaren, att man är vaken på nätterna och sover på dagen. Min kropp klarar inte det. Blir grinig och jag känner mig helt seg. Så vad jag vill säga är att från och med imorgon ska jag gå upp i tid. Något som det också ska bli ordning på från och med nu är träningen.
Det var tänkt att jag skulle ut och springa varannan dag hela den här sommaren men jobb och andra saker plus ändrat dygnsrytm har gjort att det inte har blivit så. Men som sagt, från och med imorgon ska det bli annorlunda.

Min älskling ska upp tidigt och jobba imorgon så jag tänkte gå upp samtidigt som henne och gå en lååång promenad. Det är det skönaste som finns, att träna på morgonen.
På onsdag ska jag träffa Sanna inne i stan på en fika och vi ska dessutom köpa gymkort så nu ska det verkligen komma igång!

Jag måste bara säga att jag älskar sommaren men jag blir så jäävla raslös av att inte ha något att göra om dagarna. Längtar faktiskt lite till skolan måste jag medge, Bella the weirdo.

Med det sagt tackar jag för mig. Godnatt. Haha.

Hola

Hej bloggen.
Idag har jag tagit en lugn dag. Sov till klockan halv ett sedan så läste jag en timma. Det enda jag faktiskt har gjort idag är att gå en promenad. Haha. Jag tycker det är skönt att ta sådan dagar ibland.

Jag har förresten Internet-shoppat lite vilket jag knappt inte gör längre.
Det här har jag beställt:

1.                   2.                  3.
  

1. En Cardigan som bara kostade 49.50 kr. Tyckte det var ett riktigt kap eftersom att den fungerar året om. Snygg och billig. Kan det bli bättre?

2. En kavaj som enligt mig passar till allt. Ville ha en kort kavaj med detaljer på. Lite roligare. 199 kr kostade den.

3. Ett vanligt linne. Har ett till linne i den här modellen. Gillar de sitter jättebra.  49.50 kr
Allt är från H&M!

Jag gillar höstmodet som har kommit in på H&M. Passar mig.

Förresten så firade jag och min älskling 1½ år igår och då åkte vi in till stan och åt lunch och jag köpte lite saker. Jag fick med mig hem en skjorta, ett linne, en mascara och sedan en skitbra whiteboard-veckoplanerare. Något jag har väldigt stor nytta för. Ska ta kort på det och lägga ut sedan.
Sedan ska jag se om jag har några bilder från sommaren som jag kan lägga ut också.

Ha en trevlig kväll :) 

RSS 2.0