Lördag

Hej alla.

Idag är det lördag och vi ska åka hem till Amanda. Jag är helt slut idag. Vill ingenting känner jag.

Sjukling.

Hejhej! Har varit hemma idag från skolan. Började känna mig dålig igår så bestämmde mig för att stanna hemma. 
Manda är så himla söt. Hon städade idag när hon kom hem plus att det är hon som lagade maten. Världens bästa! Är så glad att jag har henne. ♥

Har kollat runt lite på internet, som vanligt och har hittat så himla mycket snygga saker! Ska tvinga Amanda att följa med mig på en shoppingtur i slutet av månaden igen :P

Ska kolla vidare på lite saker och sen ska jag diska som jag lovat Amanda. 

Puss på er! 

Happy friday!

Idag är det som alla vet (hoppas jag) fredag och det betyder fredagsmys med tacos! :) Spelar ingen roll hur ofta man äter tacos man tröttnar aldrig, har jag inte rätt? haha.

Igår var jag och Amanda ute och shoppade fina saker som vi ska ha på oss imorgon när vi ska fira Linns födelesedag! kommer se ut som en riktig partypingla, haha ;)

Nu ska jag dammsuga lägenheten sen ska vi dra oss till bussen som tar oss till Tuuummbaa.

Puss, ha en bra helg! ♥

Tävling hos Foki

Jag medverkar i en tävling hos Foki där man kan vinna en Iphone från mrgizmo. Kanske du också ska vara med? ♥

14 november

har suttit inne hela dagen idag. vill bara slita av mig håret och skrika, jag vill uuuut!! ska ta en promenad i min ensamhet strax. Amanda har mina hörlurar så kommer inte kunna a musik det är synd om mig så tyck synd om mig?

Hejhopp

Hejsan. Försöker skriva men det går inte så himla bra då jag inte kan använda mitt vänstra pekfinger. Går åt helsefyr! Ska aldrig använda ett rivjärn igen i hela mitt liv.

Nu är tidningsprojektet finally over och jag vill aldrig göra om det i hela mitt liv, som med rivjärnet typ.
Amanda gnäller på mig att jag ska börja packa och fixa med kläderna. Har en känsla att om jag inte gör det snart kommer hon slå mig med en stekpanna i huvudet på mig. Bajs.

Linnea sitter på flyget nu till Paris. KOmmer sakna henne <3
Vill ni följa hennes blog när hon är i Brasilien så klicka här

puss ha en bra helg! ♥

Fredagen den 13e

Hejhej.
Idag flyger min kära syster till Brasilien. Hur jag känner mig? Min syster åker till ett annat land, på en annan kontenent, långt åt helvete för tre månader. vad tror du?

Igår när jag gjorde raggmunk så var man ju tvungen att använda ett rivjärn och jag råkade skala av två fingrar. Det bara sprutade blod. Känner mig stympad.

just det, idag är det sista dagen för tidningsprojektet och jag är så jävla glad över det. Har varit ett rent jävla helvete. Ska aldrig jobba på en redaktion kommer få magsår.

Amanda är ledig idag så hon ligger och sover i sängen. Så jävla söt. Vill bara hoppa på henne och krama henne. Men om jag gjorde det skulle jag säkert få en fet smäll och ett "dra åt helvete"! Hon är inte särskillt morgonpigg :)

Klockan ett idag ska jag (förhoppningsvis) vaccinera mig mot svininfluensan. Har längtat efter det sen de berättade att man skulle få göra det. Går runt som en jävla hypokondriker med handsprit och så fort någon hostar bredvid mig tar jag upp den kletar in händerna och drar upp halsduken. Jag hatar att få influensa, och nu slipper jag det :D

Ojdå ska visst gå om en kvart och jag har inte gjort något förutom att äta frukost. Är sån jävla tidsoptimist. Bajs.


Älskade syster och
jag - 07.

11 november 2009

Godmorgon!

Gick och lade mig i tid igår (för en gång skull) så idag känner jag mig utvilad och pigg :) Jag och Mandis´gick till Mc Donalds och åt frukost innan skolan och det var skönt med en liten promenad på morgonen innan skolan. Gjorde mig lite gladare. 

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min grupp ska komma in så vi kan ha ett morgonmöte. Sedan ska jag göra min sista uppgift, sen är jag klar. Fy fan vad skönt.. Lika mycket som det har varit kul så har det varit stressigt och ångestladdat. Jobbigt att hålla koll på 8 pers (med mig själv) och se till så de gör alla uppgifter innan deadline och få dem att skicka in dem till mig. Känns som alla hatar mig för att jag är så bossig. tre dagar kvar :)

Efter skolan ska jag träffa min älskade syster, vad skulle jag göra utan dig?
Vet inte riktigt vad vi ska göra men tänker bjuda henne på något i alla fall. Känner mig generös idag, haha.

Det värsta är att jag säkert kommer bli tvungen att träffa min pappa idag hur lite jag än vill det.

Nu ska jag plugga, puss

Uppdatering

Nu har jag skrivit klart Psykologin (jippi) och har påbörjat historian. Jag tror fan att jag kommer hinna, jag är ett underbarn, or not haha.

Jag tror jag har kommit fram till vilka utbildnignar jag vill ha, Socionom och Psykolog. Ska börja med Socionom utbildningen i alla fall. Min syster åker till Brasilien på fredag i TRE JÄVLA MÅNADER.  Så elakt att lämna mig här i kalla Sverige. Kommer sakna henne massor.

Ska göra Historian nu, fan vad jag är bra!


Godkväll

Hemma nu och sitter och kollar på olika utbildningar som kan intressera mig. Jag har bestämt mig för att skaffa mig två utbildningar. De jag funderar på är; lärare, socionom, psykologi, beroendeterapeut och sjukgymnast.
Jag kan fan inte bestämma mig. Alla kräver i alla fall Matte B så måste ta tag i den skiten efter gymnasiet. YÄY!

Måndag

Hejehej.
Sitter i skolan och försöker plugga. konsentrationen är inte på topp precis och jag saknar att ha vanliga lektioner. ska snart göra psykologi och den känns bara svår och jobbig. Hur ska jag ta mig igenom dagen?

This is it!

Hejhej!
Dagen har varit bra men stressig. Har haft jättemycket saker att göra och mer kommer imorgon, jippi =)
Imorgon firar jag och Amanda 9 månader och jag överraskade henne med två biobiljetter till This is it som hon har tjatat på mig om att se i flera veckor nu, hehe. Känner mig så snäll! :)
Just nu håller jag på och gör PERSILJEJÄRPAR (som Amanda tvingar mig att säga ;P) och det ser jävligt gott ut!

Ikväll är det Greys anatomy och fråga Olle :D

Nu ska jag återgå till maten. Pöss.

Tredje november tvåtusennio

Nu är tidningsprojektet igång i skolan och hitills har det inte varit alltför jobbigt men det kommer tydligen yttligare fler uppgifter imorgon så ska nog inte säga för mycket.
Jag blev utnämnd till chefsredaktör över min "redaktion" och det känns faktiskt bra! Något bra måste jag ju göra i skolan eftersom jag fick den titeln utdelad av lärarna.

fredag är det dags för första mötet om lägenheten jag får den 1 december. Är väldigt nervös över det fast jag vet vad dem kommer säga, har ju varit med om det förut.  Men vissa saker blir oförändrat.

Pratade med pappa i telefon imorse och det gick som jag visste att det skulle gå, tragiskt men som sagt vissa saker förblir oförändrat.
Upptäckte idag har Blue october har släppt ett nytt album! Det gjorde mig snäppet gladare :) tycker låten Should be loved påminner mycket om mig och pappa. Usch vad hemskt när jag tänker efter, min mamma är död och min pappa är borta ur mitt liv. Jag är praktiskt taget föräldrarlös..

Tänkte faktiskt försöka plugga nu, hörs senare ♥


Ser ni skillnaden?

   
                        Då                                          Nu



Godmorgon!

Idag har jag en betydligt mycket bättre dag än inlägget innan. Första skoldagen efter höstlovet och jag börjar klockan 10. Vi ska ett projekt i två veckor nu som jag verkligen inte ser framemot. Får hoppas att det är bättre än jag tror.

Om 28 dagar flyttar jag till min nya egna lägenhet!! :D Är så överlycklig att skuttar fram, haha. Känslan är obeskrivbar, äntligen får jag något eget! Ett ställe med mina regler och vilkor :)
Om ett år ska jag och manda köpa en katt som antingen ska heta musse eller max, vi kan inte bestämma, kanske köpa två? om man bara hade dem pengarna :P

Har ni hört Lady Gaga's nya låt "bad romance"? så otroligt bra! Spelar den på repeat på min Ipod hela dagarna. Om jag har en idol är det henne och Muse. Lovely!

Nu ska jag platta håret och sminka mig.
Puss och kram på er!


   
Mammas grav      Mandis på Muse konserten   

  
Mannen i mitt liv   Bjuder på denna ;)
- Sune!    

RSS 2.0