Skor är konst

Sitter och kikar på www.Net-a-porter.com igen och blir kär på nytt. förstår inte hur man kan komma på sina konstverk. Så otroligt vackert. Ett par Louboutin är precis vad jag önskar mig. Helt perfekt.

 
Jimmy choo's skor är också utförda med sådan detaljkänsla att man kissar på sig. Skulle dö för de här skorna.


Stora tankar, Litet land

Såg senare att de tagit bort civilekonomprogrammet för att EU har hårdare krav på ekonomiutbildning. De har alltså delat upp ett program  till typ 5 program. snacka om att världen blir bra värre och värre. Hur ska man kunna veta när man är runt 16 år vad man vill med sitt liv? Jag tycker att det är så fruktansvärt löjligt. allt det här får mig bara att bli arg och tappa lusten. Det är så jävla krångligt. Sverige håller verkligen på att bli lilla USA. Det är inte rätt!

Sverige är ett litet pissland på 9 miljoner invånare. världen består av 6 miljarder människor. Alltså utgör vi 1,5 % av världens befolkning. Är det bara jag som fattar att det spelar ingen roll vad vi vill uppnå i världen så är vi bara en fis i rymden? Räcker det inte med att vi bryr oss om oss själva och ser till så vårt folk mår bra istället för att drömma för stort? Jag tycker det är löjligt. självklart har man en chans att få en grym karriär men då krävs det att man flyttar till ett annat land.  Sverige är aslitet. vad jag menar är att de ställer för höga krav på fisSverige. Get a Grip för fan.

Med det sagt så måste jag gå och äta frulle/Lunch.

Civilekonom

När man väl bestämt sig för att börja plugga hösten2012 alt. höst 2013 så har de lagt ner utbildningen i stockholm? Say what? Jag vägrar flytta från stockholm. This sucks big time.  

Black Jesus + Amens Fashion

Amanda ligger och sover (hon ska upp halv fem) och jag är inte trött för fem öre. jag är mer peppad för livet idag. Jag vill verkligen bli något och inte för någon annan, alltså inte någon jävla hollywood kändis utan mer försäljningschef, ekonomichef för något stort bolag. varför? Jo för att jag är som lyckligast när jag får vara kreativ, bestämma och konstigt nog är stressad. det är ett liv för mig. Jag vill ha ett jobb som krävs att man arbetar 50-70 timmar i veckan och tjänar löjligt mycket pengar. Ja, jag är ett kapitalistsvin. eller som Jens uttrycker det, Social-Liberal. Vilket jag nog håller med om. 
nu kommer ett bildspel på det vackraste som någonsin skapats.

Louboutin

 

 
Bottega Veneta
 
 


Burberry London



Chloé

 


Lanvin





Want it all. Allt är från www.Net-a-porter.com

RSS 2.0