Flyttat!

Tänkte blogga lite snabbt; Igår flyttade jag (äntligen) till min nya lägenhet. Det är en liten etta på 37 kvm som har världens bästa planlösning och rum. Badrummet är nyrenoverat och fräscht. Kan faktiskt inte bli bättre. Håller på för fullt med att packa upp allt och få det att se hem trevligt ut.
Nu ska jag äta "Lunch" sen förtsätta packa upp.

Amanda öppnar balkong dörren trots att det är -11 ute. 
Hon står och ser asförrvirrad ut;

Jag: Vad fan gör du, det är svinkallt ute stäng.
Ingen respons.
Jag: Hallå?
Amanda: Men..Men.. Jag var tvunge att lufta ögat.
Liksom, va?

Juldagen

Hej alla!

Hoppas ni haft en lika bra jul som jag har haft. Dessutom har den varit vit. Massa massa massa snö och det snöar fortfarande! Wonderful. Kan snöa en vecka till sen kan det försvinna, haha.

Julklapparna var extra fina och extra många i år. Älskar allt jag fick, kan inte bli bättre. eller jo, att linnea var med oss. och att pappa kunde ha ringt och sagt god jul. Den feta jävlen.

Nu ska vi kolla på film och bli ännu fetare av julmat och julgodis. Sen imorgon ska vi till stan och mellandags-shoppa :) Sen på söndag ska jag packa för jag flyttar i veckan! Wiiii. Fått nycklarna till lägenheten. En väälidigt bra julklapp ;)

Puss på er alla.

(Syster: Du fick säkert en jättebra jul. Skulle gärna vilja ha lite sol nu. Älskar dig med, PUSS)


19.09

Hej hej.

Sitter och väntar på att Manda och co. ska komma hit och plocka upp mig. Den här dagen har varit otroligt lång måste jag säga. Jag föredrar att inte vara ensam, det är inget kul.. Hur ska jag klara mig nu när Amanda inte får sova hos mig längre? KOmmer typ gråta mig till sömns varje natt. Varje gång jag är ensam, när jag ska sova så inbillar jagm ig att det finns folk i min lägenhet som ska döda mig så jag måste ha minst en lampa tänd i varje rum och somnar inte förren jag är så trött att ögonen stänger sig av sig själv. Det är jätte obehagligt. Men jag måste ju lära mig att sova ensam, kan inte ha det såhär. Fan, jag fyller 19 år snart och är rädd för mörkret. Inte okej, enligt mig. 

Har försökt ta kort på mig idag men jag fastnar inte på bild idag. Ser ut som ett träsktroll, haha. 

Om fyra dagar är det julafton. Känns så himla konstigt. I vanliga fal brukar jag vara full av ångest och bara velat skippa det helt men i år är det annorlunda. Jag vill att det ska vara julafton. Känns ändå jobbigt, den känslan kommer nog aldrig försvinna. Varje år har det varit en pina. Le igenom julafton när man egentligen vill springa därifrån gråtandes. Nej, min pappa är ingen bra pappa. Han har förresten inte ringt mig ännu och det är över två månader sedan vi bråkade, eller snarare han och hans brud skrek att jag var ett psykfall. Kommer man över en sådan sak?


ska stänga av datorn nu, puss.

Söndag

Hallo.

Här hemma lyssnas det på Lady GaGa och jag försöker finna orken att fortsätta städa. Idag bär det av till Tumba, hem till Amandas föräldrar där vi ska spendera hela jullovet! Ska bli skönt :)

På tisdag händer det mycket saker. Först på morgonen ska jag skriva på kontraktet för lägenheten, efter det åker jag, Mandie och hennes söta lilla syster (som förövrigt fyller år då) till Ikea. Sen hämtar Deras föräldrar (halvt mina) upp oss. Vi ska in till stan och äta på en grekisk restuarang för att fira Julius. Känner på mig att det kommer bli en bra och mysig tisdag.

Tillbaka till nuet; Var börjar man? Det är en flytt/Jul/Söndag städning och det är så mycket att göra plus att Amandas packning tar upp halva hallen. Hmm.. Jag är så lat.

Ska få i mig lite lunch nu i alla fall så får jag ta tag i städningen direkt efter, YÄY!

Puss

Godmorgon!

Första dagen på jullovet går jag upp tidigare än på flera veckor, jag är knäpp. Gick upp klockan nio och har tagit en lugn morgon. Läst Chic och ätit frukost, kollat lite på nyhetmorgon och nu sitter jag här. Klockan 13.00 ska jag befinna mig i Tumba för att träffa min optiker. Ska äntligen skaffa mig linser! Inte en dag försent.

Sen ska jag försöka hinna städa lite och hjälpa Amanda att packa sina saker samt packa en väska till mig. Vi ska vara hemma hos Amanda över jullovet men jag flyttar ju i samma veva så Manda ska packa ALLA sina saker. Kommer komma några tårar skulle jag kunna tro.
Här har hon bott med mig i ett år men i lägenheten som kommer nu får hon inte bo. Om de kommer på mig med att ha en inneboende blir jag av med lägenheten och det vill jag helst slippa så vi får ligga lågt. Gäller ändå bara ett år, det går snabbt. Sen är det Manda och Bella igen :)

Puss på er

Fredag kväll.

Dagen har varit KAOOOOS. Bussar har varit inställda, tåg överfulla och alla taxi företag har varit uppbokade. Jag och Manda fick gå hem från Ica maxi, kungsholmen. Det var kallt, jobbigt och äckligt. Never ever again.

Något positivt är iaf att jag hittade en ny (vacker) kaffebryggare. Den jag hade innan tog sitt sista andetag imorse och jag måste ha kaffe (hihi) så letat efter en i min smak hela dagen. Passar jättebra med vattenkokaren jag köpte igår!
Ska försöka hinna ta bilder under helgen. Har känt att jag inte orkat göra det.

Nu måste jag stänga av datorn annars bli manda jätteledsen. Hon håller på och brygger kaffe och fixar efterrätten, mums! Nu blir det Ernst med Amanda!


Föresten, bokade om resan till den 23 Augusti. Blir ett längre sommarlov haha.

Fredag

Godmorgon alla nära och kära. Gick upp tidigt för att tvätta, ""jätte"kul. Längtar som fasiken till Augusti, kan inte släppa det! Min första utomlandsresa, ensam. Vi kommer bo (om vi bokar och allt alltså) 7 km väster om Alanya i Turkiet. Jättefina stränder, bra shopping och en värme på ca 34 grader. Kan det bli bättre? :) Sista rycket innan skolan.

Idag ska Manda och jag handla och kolla i en liten affär på hornsgatan som har utförsäljning på allt. Får se om man kommer hem med något :)

Ska ta kort på lägenheten när jag kommer hem så ni (Syster, Carla) kan se hur kuddarna och allt annat nytt ser ut :)

Puss!

Bokat

Haha kunde inte hålla mig så jag bokade. Åker iväg en vecka i Augusti då det är som varmast. fan vad härligt! Förlåt Syster, är borta på din födelsedag.

Har förbokat hittills så det är inte 100 % säkert ännu. Will see. Men förhoppningsvist så sitter jag på flyget den 8 Augusti med min manda bredvid mig!

Turkiet

Halloo.

Jag och Amanda har suttit här i lägenheten och mått dåligt över att det kommer vara kallt i 6 månader till så vi har bestämt att i sommar åker vi till turkiet! Har kollat hotell och sånt och nu ska vi bara be Amandas pappa hjälpa oss att boka rätt. Fy fan vad nice. Min och mandas första utlandsresa tillsammans! Kommer bara vara en veckan men ändå, man måste börja med något :)

Är glad idag!!! :D

Torsdag

Godkväll!

Idag har dagen spenderats i skolan samt på Ikea. Har köpt massa finna saker som bla. en vattenkokare, kuddar och koppar. Kan ta kort på lite av det senare.
Ska tillbaka till Ikea och köpa det sista på mellandagarna. Trevligt trevligt.

Nu är det lov!! Fasiken vad kul. Synd bara att jag är så trött så kommer gå och lägga mig tidigt. haha

Puss

Fan vad kul!

Som ni ser nedan så kommenterade en av mina äldsta vänner i mitt förra inlägg och ska tydligen till Ikea samtidigt som mig och Mandis. Åh, vad jag har saknat henne! Ska bli jättekul. De två sambo-paren möts på ikea haha. Puss på dig.

Ska se på filmen på trean nu. love to you all.


Onsdag

Två dagar kvar till jullovet och jag känner pressen. Ska (om jag får) göra omprovet i psykologi imorgon så jag får ett betyg innan kursen avslutas. Skulle vara jävligt (och då menar jag JÄVLIGT) synd om jag inte fick betyg  i mitt grundämne. Jag älskar psykologi och psykolog är exakt det jag ska bli så måste få göra det här provet.. Har fått vg+ på allt annat jag gjort i psykologin så damn om jag får ig på det här. Då gråter jag.

Annars är jag grovt jävla stressad och jag känner hur magsåren är på väg. ska ta jullovet till att inte göra ett skit och avvänja mig ifrån kaffe, gör tydligen magen värre. det värsta med det bara är att jag är så grovt beroende (måste fötts med en beroendegen eller så har jag bara extremt otur) utav just kaffe. Får jag inte kaffe är det bara för Amanda att springa ifrån alla flygande föremål, haha. Men har jag lyckats sluta med ALLT annat klarar jag kaffet. piece of a cake. eller något liknande.

Det är en vecka kvar till jul och det känns bara så overkligt. Tror att jag för första gången någonsin ska få en bra jul. Jag hoppas verkligen det för är ganska trött på att vara så hatiskt mot allt :)
(Jag måste bara tillägga några rader att Lady GaGa är fan helt amasing. Hon lyckas få mig på fall av alla hennes låtar. Det finns inte en enda som jag inte gillar. AAAh! Monster är min favorit låt.)

tal om absolut ingenting så flyttar jag snart. På tisdag ska jag skriva på kontraktet och får (kanske) nyckeln till lägenheten då så det blir nog att jag flyttar på mellandagarna. Härligt måste jag säga :) När jag städade häromdagen ramlade kaklet ned i köket. Känner att det är dags att flytta härifrån innan taket ramlar ned över mig.

Ska åka till Ikea på fredag för att köpa flyttkartonger och en tv-bänk. Jag skulle lika gärna kunna döpa om mig till Isabella "Ikea" Andreason. Skulle vara väldigt passande.

Måste städa lite innan Amanda kommer hem annars kommer hon bli så arg på mig och det vill jag helst slippa.  

Syster: Självklart ska jag räkna ned tills när du kommer hem. Du är min favorit (och enda) syster. Saknar att kunna ringa dig och gnälla på mitt liv. Tycka synd om mig själv lite. Nu känner jag mig bara elak om jag gör det för för det första, om jag ringer kostar det skjortan (ska fixa ett utomlandskort, måste bara komma ihåg det) och sedan är du på semester och ska bara ha happy thoughts. Då vill inte jag komma och förstöra :) Ska ge dig en riktig jävla bamsekram när du kommer hem och aldrig släppa taget. Nästa gång du får för dig att åka utomlands får du fan ta med mig :P
Sedan är jag glad att jag ger dig lite julkänsla. Det var min mening, det var därför jag tog kort på julgranen och allt annat kraffs :)
Smällt inte bort i värmen, drick massor av vatten, ät massor av nyttig frukt och smörj in dig! Både med solkräm och hudkräm. Smörjer du inte in dig med hudkräm försvinner färgen :)
Älskar dig och saknar dig. Puss ♥


 
Söta jag                  Saknar dig Mayris

Puss på er alla!


Snön är här!!

Det har snöat hela dagen och det ska fortsätta snöa och vara kallt. fan vad underbart! Längtat som satan till snön. Fyfan vad härligt. Kanske blir en vit jul i år, kan det bli bättre? =)



SNÖÖÖ!!

Ikea freak.

Sitter innne på Ikeas hemsida och deglar för fullt. Vill ha så mycket på en gång! Längtar verkligen till den 20e när jag bara kan shoppa loss och köpa allt!
Det jag ska köpa är:

• En säng
• Bokhylla
• Tv bänk
• Soffbord
• Tavla
• Spegel
• hyllor
• Massa små saker

Så jävla roligt att köpa saker ^^¨Nästa månad blir det en massa saker till och månaden efter det blir det en soffa ;) Då slipper jag äntligen den här gröna fula (men sköna) soffan.

3 ½ Timmar..

.. senare är jag äntligen klar! Har skurat och dammsugit bort varenda liten fläck så nu är det fräsht och härligt här hemma igen :) Snart ska jag laga mat, är jävligt hungrig.

Imorgon ska jag iväg till skolan och ta reda på när jag ska göra omprovet i psykologi. om jag känner min lärare rätt så skulle hon lika gärna kunna säga att jag ska göra det imorgon så det bästa vore nog att plugga lite på det. tänker inte nöja mig med ett ruttet G i Psykologi, no way.

Manda har ockuperat tvn, spelar GTA som vanligt.
Här kommer lite bilder; 

    
     

Vi har hunnit med en del under december, Pepparkaksbak, julpynt och ta egobilder på  oss själva ^^ Gillar december. Massa mys och massa kakor!

Puss ♥

två månader kvar..

... tills syster kommer hem, Can't wait any longer.
(Jag ska förresten lyssna på dig och gå till skolan imorgon. Känns bara så jävla meningslöst just nu.)

Vaknade av en Amanda idag. Hon gjorde kaffe till mig medan jag satt och spelade GTA (så jävla roooligt!)
 Ska beställa flera snart.

Jag ser verkligen framemot att flytta nu, kan nästan inte vänta vill flytta nu! Kommer göra den så fin att jag aldrig kommer vilja gå ut, haha .

Ska försöka städa lite idag; dammsuga, diska, damma av och skura. Gillar doften av ny städat! :)

Puss på er, snart jul!! ♥

<3

Lyssnar på Lady gaga skivan som jag köpte idag. Fan vad den är bra! Bara några låtar man inte hört förut men ändå, underbart. Älskar henne. She's my favorite (förutom Mandie, haha).

Kom på att jag glömt bort att berätta vad jag har köpt. Jag har köpt 4 spel och två cd-skivor plus en bras-dvd man fick med från en av skivorna.

CSI (PS2)
Crash bendicot (PS2)
Bilspel (minns inte vad det heter)
GTA (PS2) Så jääävla roligt ^^

• Sedan En Lady GaGa skiva och en julskiva (absolute christmas).

KUL :)

Har kollat på Ikea idag igen och kommit fram till att alla möbler och sånt jag ska köpa kommer gå på 20 tusen spänn. Ouff.. Får sprida ut det. Men fyfan vad fin min lägenhet kommer att vara när jag är klar med den :D
Sedan när Amanda kan flytta in hos mig kommer det bli ännu bättre. Längtar som fasiken. Bättre Sambo kan man iinte hitta :) förutom att hon inte kan slänga toarullen haha så söt. Kanske skulle testa några knep från Petras samlevnadsskola? Spola ned mobilen i toan? Ja det kanske skulle funka. Hahahahaha

Har skolkat från skolan idag, orkar faktiskt inte med skolan för tillfälligt. Vet inte vad det är som har hänt. Tappat lusten totalt. Känns ändå bara som att det går åt helvete.  Sen är det mörkt, kallt och äckligt ute. Blir depprimerad bara av att kolla ut. Usch.

Till nästa år ska jag spara en viss summa pengar och åka ivälg någonstans. Om det bara är en spa-helg så blir jag nöjd. Behöver en paus i mörkret. 

6 månader kvar till Juni. Vem mer än jag längtar dit?

Puss på er



Jävligt Weird - men vem är inte det?

Måndag

Hallow everybody. Idag har det varit en relativt bra dag. Jago ch mandie var och kollade på min lägenhet. Den var lite mörkare än vad jag hade förväntat mig men planlösningen var jättebra! ser framemot flytten. Har inte tid att skriva nu, har asmycket i skolan och allt annat.
Puss!

från den 21 November..

.. så hittade jag en bild på mig som jag tyckte var riktigt fin, vad tycker ni? ♥



Har ett stort prov imorgon så jag hinner inte skriva något mer idag. Men en bild säger ju mer än 1000 ord så varsågod ;)




Puss på er alla!


Galen tisdag

Har varit så stressad idag så det inte är klokt! Amanda har legat sjuk så jag har tagit hand om henne. Det vill säga att jag gjort hennes "sysslor" samt mina egna PLUS handlat, lagat mat och pluggat. Är så utmattad och ändå är jag inte klar. Ska dammsuga imorgon och plocka in kläder från närj ag tvättade igår. Skönt att få det gjort känner jag.


Linnea:
Hann inte ta kort på julpyntet eller mig själv idag så får göra det imorgon! Puss på dig!


Puss på er alla ha en bra kväll/natt <3

RSS 2.0