28 skoldagar..

.. kvar sen är det sommarlov!
Can't wait. Ber om ursäkt för det depprimerande inlägget nedan, man har ju sina dagar.

har faktiskt inget mer än det att säga. Puss

Torsdag

Varje gång jag lyssnar på låten possibility med lykke li så börjar jag asböla. Jag fattar inte varför. Jag gråter inte för att den är sorgligt utan jag gråter som om någon jag älskar dött och känner hur ångesten lägger sig som en klump innanför mitt bröst. Vad fan är det för jävla fel på mig?
Jag orkar inte vara så här himla trasig. Jag vill bara bli "normal", vara som alla andra och inte vara rädd för att jag ska börja må piss igen.
Så jävla orättvist.
Jag vet att jag har ångest över skolan. inte för att jag har mycket att göra (som jag har), jag trodde att det var det först men det är för att den är snart slut och det är det enda jag har kvar av min barndom eller vad man ska kalla det. När det tar slut så är jag vuxen. Jag har en lägenhet, jag storhandlar, jag är förlovad, jag är sambo och jag kan inte göra några misstag. Jag säger inte att jag är missnöjd med mitt liv för det är jag inte. Verkligen inte! Jag älskar amanda över allt annat. Jag är bara rädd, som jag sade innan, att jag ska bryta ihop igen.
Jag har kommit jättelångt. Jag har låtit andra komma in i mitt liv, jag har släppt mitt skal, jag har börjat ta hand om mig själv och acceptera mitt förflutna men jag är så jävla rädd för att jag ska gå under. För att det här bara en period bara en stund av lycka och snart kommer verkligheten ifatt mig och sätter mig i samma skit jag var i innan. Jag är så jävla rädd att jag ska såra de jag älskar, att jag ska såra mig och själv och framförallt för att jag ska misslyckas. Att jag ska gå tillbaka till drogerna och mitt självhat. Jag vill verkligen inte det och vet att jag inte kommer det men jag vet inte. Jag vet ingenting.
Att skriva det här gör inte saken bättre. Bara skönt att få uttrycka mig. Sätta mina känslor i ord. Jag vet att ingen kan hjälpa mig. Det här är något jag måste klara av själv.
Trött på det här.
Måste börja ta det lungt. Sluta överprestrera. Sluta ta varje dag som om den vore den sista. Det är vana från när jag trodde att alla dagar var den sista. Men så är det inte längre.
Fan vad irritterande.

Hej

Jag är sämst på att uppdatera just nu men har så mycket att stå i. det är bara 36 skoldagar kvar och känner att jag börjar få panik. Måste lägga in sista stöten nu för att få de betygen jag vill ha.

kommer nog inte uppdatera så mycket tills sommaren kommer. ni får stå ut :)

Puss!

RSS 2.0